Măsoară-ți porțiile! Secretul siluetei stă în palmele noastre






Cât de mult este prea mult? Cum știm că am mâncat peste cât este necesar? Dacă te-ai săturat de cântarul de bucătărie și de alte ustensile de măsurat sau sistemul ți se pare prea complicat, ce-ar fi să te folosești de propriile tale palme?





Măsoară-ți porțiile cu palmele!

Ei bine, unii nutriționiști sunt de părere că cel mai bun mod în care poți afla de ce cantitate dintr-un anumit aliment ai nevoie este să măsori cantitățile în palme. Și chiar nu contează dacă ai mâinile mai lungi sau mai scurte, totul ține de proporții. O persoană mai bine făcută are și niște palme pe măsură și, deci, „ustensile“ de măsurat mai mari, ceea ce înseamnă că va mânca pe măsura gabaritului. Vă invităm, așadar, să descoperiți cantitățile optime de alimentele pe care trebuie să le consumați la o masă, dacă se vrea o slăbire rapidă.
Fructe



Cât încape în căușul palmelor
Asta dacă vorbim de cele de dimensiuni mici, precum fructele de pădure și boabele de struguri, acestea putând fi măsurate cu ușurință în palme. Sărace în calorii, fără grăsimi și bogate în antioxidanți, fructele precum afinele sau zmeura pot fi mâncate ca atare sau adăugat în bolul cu cereale.citeste mai departe

Comments