Retete rapide sanatoase




Roșii umplute cu ton Oaspeții și-au anunțat prezența și nu știi ce să pregătești rapid, fără să stai în fața aragazului? Atunci fă în cel mai scurt timp roșii umplute cu ton. De ce ai nevoie pentru roșii umplute cu ton 15 roșii cherry ½ legătură pătrunjel 1 lingură ulei de măsline 200 g ton în suc propriu oregano sare 4 linguri maioneză 100 g brânză rasă 15 frunze de busuioc Cum se prepară roșii umplute cu ton Mixezi în blender pătrunjelul, uleiul, tonul scurs, brânza și maioneza. Lași până capătă o consistență cremoasă. Tai cu un cuțit bine ascuțit un capac la roșii și îndepărtezi cu o linguriță o parte din pulpa lor. Întorci roșiile cu scobitura în jos și le ții 10 minute la scurs. Le întorci și le condimentezi cu sare și piper după gust. Le umpli cu pasta de ton, pui capacele, așezi deasupra o frunză de busuioc spălată și înfingi în fiecare câte o scobitoare

Comments